ET STED AT SÅ
ET STED AT GRO
ET STED AT HØSTE

DET STED ER INDE I DIG. (så hvilke frø, sætter du?)
Tanke, følelse og handling er treenigheden.
Fortiden, nutiden og fremtiden er lige NU.

Fra 3D til 5D
Klar følelse, klar hørelse, klart syn.
Ikke bare noget, NOGEN kan. Men noget vi ALLE burde kunne, og i 5D kan vi ALLE det.

Det er ikke for alle og enhver, og ikke nemt.
Vi er for de flestes vedkommende styret 95% af vores underbevidsthed, og underbevidstheden sover som bekendt aldrig, og for at komme ud af matrix, så skal man jo først erkende at vi lever i et matrix, og derfra "kæmpe" sig ud, og aflære det man tidligere har lært, for at kunne lære nyt. Og lære "sig selv" at kende igen.

Rejsen er begyndt, vingerne pudset, så det er bare om at lette.

Velkommen indenfor og god rejse, til en verden, hvor det du tænker, føler og handler på i dag, bliver virkelighed i "morgen".

3D Ren ego verden, tror på to kræfter. "sluger" nyhederne og mainstream institutionernes information råt, tror på rød/blå opdelt politik. og tror på religion og "sygdom". Man finder fejl, hos den anden. Månelandingen og Big Bang teorien tror du på dem, vil du sikkert også tro, at en bombe på et bibliotek ville udløse den perfekte encyklopædi.

4D Hjerte og ego verden, tror på to kræfter. Begynder at stille spørgsmål til det man har lært. Man finder fejl hos den anden, men begynder at tænke i løsninger.

5D Ren hjerte verden, tror på én kraft. Og ved, vi er ånd med en menneskelig oplevelse. Har en grundlæggende kærligheds energi, og en holdning der viser, "alt er godt, alt bliver bedre", tror på indefra og ud. Og VED at vi lever i en fake illusion og bestemmer selv vores virkelighed.
Som Einstein skulle være citeret for, så findes der både en god og en ond verden, og du bestemmer selv, hvilken du tror på. Så i 5D behøves man ikke være "god", men man er nødt til at tage et aktivt valg. og MIRAKLER er en del af dagligdagen.
Man finder løsninger til at kunne gøre "det" bedre, hjælper til ikke at fortælle hvad der er forkert, men hvad der er rigtigt.

Vi bør hele tiden være fulde af energi, fulde af kærlighed...når vi først har opnået denne tilstand af kærlighed, så er der intet i verden, der kan trække mere energi ud af os, end vi selv vil kunne erstatte. Energien, der strømmer ud af os, danner i virkeligheden et vakuum, som vil trække den tilsvarende energimængde ind i os igen.

Alkohol, sukker, kød, fisk (grundet de forurenede have), mejeri produkter og industrielt medicin må frarådes at indtage, da det kan hæmme ens spirituelle udvikling.

Det du ser i mig, er et spejl af dig, men jeg skal prøve at være et bedre spejl, for jeg er absolut ikke perfekt, men øver mig hver evige eneste dag.

Muligvis kommer der kildeanvisninger på senere, men lige nu er JEG kilden, og i 5D vil Akasha arkivet være tilgængeligt, så går du jo bare ind i dig selv, og tjekker ;-)

VI ER UBEGRÆNSET
VI ER ALT, HVAD VI ER
VI ER ET MED KILDEN
(øv dig flere gange dagligt, i disse sætninger, og sæt JEG foran)

Sig farvel til ego, dualistisk tænkning og en hverdag fuld af polarisering.