Manifestation

Alt i dette her univers består af energi, og det gælder naturligvis også dig, dine tanker og følelser, det vi sender ud, er det vi får retur.

Alt hvad vi ser, hører, oplever og manifesterer er et direkte spejl af os selv.

Så det vi møder, er enten et spejl af det gode i os selv, eller det "dårlige" i os selv.

Når vi møder det gode i os selv, så skal vi naturligvis holde fast i det, og arbejde os fremad med de følelser og få mere af det.

Når vi møder det "dårlige" i os selv, så er det, det man kalder for skyggesider, og oplagt at arbejde med.

Det vigtigste ved skyggearbejde, er at vi KUN kan ændre på den udvendige verden, ved at ændre på os selv, eller ved at ændre noget i os selv.

Tanker, følelser og handling er det man burde kalde for treenigheden.

Alt hvad du tænker og føler manifesterer sig (groft sagt) i morgen, og da dine handlinger afspejler dine følelser og handlinger, så er handlingen et vigtigt element at bruge som pejlemærke, og hvis du gerne vil foretage en handling men tøver, så er det jo igen, fordi du ikke har tænkt og følt de "rigtige" tanker, der gør dig så stærk så du tør handle, og hvis dine tanker og følelser kredser om skyld, skam og angst, og det er de stærkeste følelerser vi har, så er det jo vi tiltrækker.

Groft sagt, så er 80% af de tanker et ikke spirituelt menneske tænker gennem en hel dag, negative eller i bedste fald neutrale, og på baggrund af den viden, så er det jo ikke så sært at verden ser ud som den gør, og at vi ikke altid er tilfredse med det resultat vi ser i vores eget liv.

 Og faktisk så skal man helt op på 89% positive og optimistiske tanker i løbet af en dag, for at kalde sig spirituel, og være i spirit.

Men opnår man at være positiv og optimistisk i 55% af tiden, så har man slået the matrix, og er med til at højne den kollektive bevidsthed.