Thymus

"Udtrykket" kommer af græsk thymos, der betyder livskraft eller vitalitet. Og der findes en enkelt og effektiv måde som vil forøge din egen indre livskraft.

Thymus-kirtlen (også kaldet brislen) ligger midt i brystkassen bag den øverste del af brystbenet. Jo mere vi ved om thymus-kirtken, jo mere betydningsfuld synes dens funktion at være på alle områder. Og det er ikke længe siden, man anså den for skadelig eller i bedste fald overflødig. I dag ved vi, at thymus er det vigtigste organ til opretholdelsen af vort immunsystem. Den er også blevet en stadigt vigtigere faktor i forebyggelsen og behandlingen af cancer.

I dag ved vi også, at thymus-kirtlen er svækket hos omkring 95% af menneskeheden.

Imidlertid har tusinder af enkle kinesiologiske muskeltest, som de læres og praktiseres i "anvendt kinesiologi" bevist at en svækket thymus kan styrkes i løbet af få sekunder. Dette sker ved, at man banker let på thymus med fingerspidserne eller den knyttede hånd 10-20 gange i en rytme man selv vælger. (hvis du gnider mod thymus, vil den til gengæld blive svækket). Bankning på thymus vil stabilisere dit system og fylde dig med vitalitet på få sekunder. Hvis du er en erfaren healer, eller selv har lært healingsprincipper, (det vil der også komme eksempler af herpå siden) kan du også lægge hænderne på thymus og forsyne den med healende energi.

Hvis du styrker din thymus regelmæssigt hver morgen - og så ofte du finder det belejligt i dagens løb - vil du snart føle dig betydeligt stærkere.

Selvom denne metode lyder for enkel til at være sand, så er den faktisk yderst positiv og langtrækkende i sin virkning, så du kan roligt anbefale den til andre. Og hvis du vil teste forskellige problemstillinger kinesiologisk, (det vil der og så komme eksempler af herpå siden senere om hvordan man gør det), så er det også effektivt inden de øvelser, at stabilisere thymus, ved nævnte metode inden man går i gang.