Universelle Love

12 universelle love


Sådan udnyttes styrken i de 12 universelle love, for at forbedre dit liv

”At forstå de 12 love viser os, hvordan vi mestrer livet på alle niveauer og giver os indsigt i, hvad vi kan gøre for at nå vores mål,” "De viser os, hvordan vi endte, hvor vi er, hvordan man kan stole på, og hvordan man bruger lovene til at skabe flow for at komme et andet sted." Med andre ord giver universets love os en køreplan for, hvordan vi kan leve vores bedste liv.

1. Lov om guddommelig enhed
Loven om guddommelig enhed er den, som alle andre de andre love bygger på. ”Denne lov siger, at vi alle er forbundet gennem skabelsen,”
"Hvert eneste atom inde i dig er forbundet på en eller anden måde, til resten af universet, du bevæger dig igennem."
Dette betyder, at alt, hvad vi gør, har en krusningseffekt og påvirker det kollektive - ikke kun os selv. For at påkalde dette princip til selvforbedring skal du blot huske at dine handlinger både betyder noget og gør en forskel.

2. Vibrationsloven
”Alt i universet har en frekvens og en vibration. Intet står nogensinde stille, da alt bliver altid enten skubbet væk eller trukket mod noget." Desuden tiltrækkes genstande med en lignende vibration til hinanden. Så for at bruge denne lov til at manifestere dine ønsker, skal du matche din vibration med det, du ønsker.

3. Korrespondancelov
Udgangspunktet for korrespondanceloven er, at vores liv er skabt af de underbevidste mønstre, vi gentager hver eneste dag, og disse mønstre tjener os, eller holder os tilbage. Aktiver denne lov ved at blive opmærksom på dine egne mønstre, som ofte overføres via familiebånd og derefter bevidst tage de rigtige skridt til at bryde dem.

4. Tiltrækningslov
Dette er vibrationsloven i aktion. Mange mennesker bliver bange for forestillingen om, at dårlige tanker eller lave vibrationer på en eller anden måde kan ødelægge deres liv, fordi de ikke er opmærksomme på det. Loven er ikke en straf, men et meget klart spejl af vores selvværd og tankegang. Du er omgivet af resultatet af beslutninger, du tidligere har taget, og er fuldt ud i stand til at træffe andre beslutninger og tiltrække et andet sæt omstændigheder.


5. Lov om inspireret handling
Mens tiltrækningsloven handler om vibrationsmæssig tilpasning til det, du ønsker, handler loven om inspireret handling om at foretage de rette handlinger, for at bringe det frem du ønsker. Handling skaber resultater, og hvis du handler med det udgangspunkt, at din handling, har det ønskede resultat og foretager fysiske skridt til at bringe dig tættere på din vision.


6. Lov om evig transmutering af energi
Denne lov betyder, at selv den mindste handling kan have en dybtgående effekt,
"Ligesom frøet til et mægtigt træ holder sit løfte i sin lille skal, har du også kraften i dig til at flytte bjerge."
For at omsætte loven på et praktisk niveau anbefales det at gøre små ting hver dag, der opløfter dig, hvad enten det er at synge i brusebadet, danse som ingen ser eller andet. Husk, små skift svarer til større resultater.


7. Årsag og virkning
Loven om årsag og virkning, også kendt som loven om karma, siger, at enhver handling forårsager en reaktion, og at uanset hvad du lægger ud - godt eller dårligt - får du lige tilbage. For at udnytte kraften i denne lov skal du være opmærksom på, hvordan dine handlinger og beslutninger ikke kun påvirker dig selv, men alle omkring dig, og kun fokusere på at udsende gode vibrationer i tanke og handling.

8. Erstatningsloven
Loven om erstatning handler om at høste, hvad du sår. ”Det giver os tillid til, at vi vil blive kompenseret for vores arbejde, så længe vi er åbne for at modtage på alle de måder, som universet kan levere,”.
For at være klar er kompensation i denne forstand ikke begrænset til ansættelsesordninger eller økonomisk kompensation. Det handler snarere om at modtage kompensation for alle dine bidrag til verden omkring dig, inklusive den kærlighed, glæde og venlighed, du spreder; det hele belønnes.

9. Lov om relativitet
”Intet og ingen er i sig selv gode eller dårlige".
Alt er et spektrum af udtryk, og der er mere end et perspektiv på enhver situation eller udfordring." Med andre ord er det os, der tildeler ting mening, så vi kan vælge at betragte ting som "dårlige" eller som at ske i vores favør.

10. Polaritetsloven
Alt har en polær modsætning: Hvis der er en op, er der en ned. Hvis der er lys, er der mørkt. Den ene kan ikke eksistere uden den anden. At opleve disse polariteter er en del af den menneskelige oplevelse, og de også hjælper os med at lære af vores fejl og støtte os i at identificere, hvad vi ikke ønsker, så vi kan få et klarere blik på, hvad vi ønsker. Men altid have fokus på det vi ønsker, og ikke give energi til det vi ikke ønsker.

11. Lov om evig bevægelse
Loven om evig bevægelse fortæller os, at alt for evigt ændrer sig, og vores job er at omfavne turen. "Hvis livet er hårdt og udfordrende, skal du vide, at det vil ændre sig. Hvis alt er dejligt, så nyd øjeblikket, men prøv ikke at få det til at vare ud over den naturlige rækkefølge. Hver fase af livet har enorme gaver at tilbyde. 

12. Loven om at give og modtage
Energierne ved at give og modtage fungerer inden for os alle, og for at skabe flow, skal de være i balance. ”At arbejde med denne lov er at erkende, hvor i dit liv balancen mellem at give og modtage er slået fra. Du er nødt til at tillade begge sider i dig at komme frem.
Hvis du kun giver, så får du faktisk ikke noget tilbage.