Vejen til oplysning

Vejen til oplysning:

Går gennem først selvudvikling, så spiritualitet, og forhåbentligt så "ender" du med at være "in spirit".

Men vejen kan være hård og ubarmhjertig, og for de flestes vedkommende så starter den faktisk med et traume og eller en personlig krise som skal overvindes først, og det i sig selv er jo en hård nyser.

Og faktisk så er en depresssion ofte starten på rejsen mod oplysning, først tror man det er én selv, der er noget galt med, men finder så langsom ud af, efterhånden som man mærker sig selv, og mærker man ikke "bare" er personen, men også har et hjerte og en sjæl, der skriger efter at komme ud og frem. Og det i sig selv kan være meget skræmmende, for hvis man ikke er personen, hvem er man så?

Nu har jeg valgt at skrive om vejen fra 3D til 5D, men "rigtig" oplyst er man vel først i 6D.

i 3D er man personen, i 4D begynder man at kunne mærke, hjertet og sjælen og begynder at kunne skelne mellem det ene og det andet, skelne mellem hvad er ego, og hvad er hjertets vej. i 5D VED man, hvad der er egoet og hvad der er sjælen. Og det man møder hos andre er sjælen, men det man ser og hører er deres ego, og det er hårdt i sig selv. Og kun deres vilje, kan få sjælen og deres hjerte frem i lyset.

Den frie vilje, har vi netop fået, for at kunne bestemme selv, hvilken vej vi vil gå,men det er personen, der skal bestemme, og for at være oplyst, skal personen faktisk udviskes, og det er jo netop det store dilemma.

Og på vejen fra 3D til 5D vælter det frem med individer, der ønsker at fastholde en i den falske illusion om en dualistisk verden, og der er det så vigtigt at kunne stå i lyset, og det er jo heller ikke nemt, men som med alt andet så gør øvelse forhåbentlig mester.

Mange tror fejlagtigt, at det at være vågen, og eller oplyst handler om at være perfekt, men det gør det overhovedet ikke, for hvordan kan man være oplyst og være perfekt og kun kende til "lyset", for at være oplyst skal man jo netop, kende til om ikke alle aspekter, men så mange som muligt, og kunne skelne mellem skæg og snot. Og kunne "let go, and let God", og derefter stræbe efter at være "perfekt", hvad det så end er.

Jeg føler at jeg er på vej, hvad med dig?