Vi alle er én, og én er alle!

Du er ok, jeg er ok, vi er ok.

Og selvom vi er på vej samme sted hen, så kan vi gå parallelt ved siden af hinanden, eller i forskellige hastigheder, på hver vores sti, og i hver vores tempo.

Om vi vil det eller ej, om vi tror på det eller ej, så er vi gået ind i en "ny tid" og en ny "energi", og det er den "nye" tid og nye "energi" jeg forholder mig til, og forbereder mig på, og du er velkommen på rejsen.

Men hvis du ikke tror på positiv psykologi, Affirmationer, lys, kærlighed og troen på transformering, så er det også helt fint, men så er det jo nok ikke noget for dig, men så lad være med at stå i vejen, for os, der har bevist , at det virker🙂

Konflikter, drama og kontrol er komplet umulige at undgå i en dualistisk og polariseret verden, og staver man kontrol bagfra (lort nok) så har man måske et billede af hvad det betyder. Og faktisk kan hver enkelt af os, ændre hele verden, VORES EGEN VERDEN.

Den 23 marts 2020 begyndte vi  "den nye tidsalder" baseret på Maya kalenderen, som vi først antog var den 21 december 2012, og det har faktisk betydet at jordens frekvens også kaldet Schumann resonansen er begyndt at stige, og med den, stiger folks bevidstheder, med mindre de bliver holdt tilbage i konflikter, drama og kontrol, og bedst som vi kunne ane en masseopvågning, og en stigning i den kollektive bevidsthed (der er mange der vågner op i denne her tid, men ligeså mange der falder tilbage i den trygge velkendte, kontrol baserede verden) Så fik vi en verdensomspændende epedemi, og den, har faktisk kun ét formål, at holde folks bevidstheder nede, og holde os som slaver af systemet, og fastholde os i skyld, skam, angst og frygt. Der har jeg været, og du har sikkert det samme, men skal vi sammen komme over på den anden side, hvor det handler om win for dig, win for mig, og win for helheden?

Opbyggende, opløftende og problemløsende samvær, må være målet for ethvert samvær.

Denne her side er dedikeret til alle i individer derude, der mener meningen med livet er, at det skal være magisk og sjovt. Ønsker at undersøge mysteriet bag "personen" og finde éns selv, og til den der stiller spørgsmål til det, vi har lært er virkeligheden. Og sætte spot på vejen til et bedre helbred et rigere liv, fyldt med kærlighed.

Til dig der er nysgerrig på: det, du ikke ved, du ikke ved, og det du tror, du ved, og på om vi er årsagen til effekten, eller effekten af årsagen.

Og til dig der bare ønsker at have det bedre, med dig selv og dine omgivelser.

Himmel eller helvede - viden eller uvidenhed, lys eller mørke.

DU ER : HVAD DU SPISER, DET DU FØLER, DET DU TÆNKER, OG DET DU UDTRYKKER. 

Men det er ikke hvad du spiser, der afgører hvor "spirituel" du er, men jo "friskere" du er i kropppen, og jo friskere du er i dit sind, jo bedre adgang har du til den højere bevidsthed.

Og jeg har mødt narkomaner og folk der lever af at spise gamle biler, der har en væsentligt højere bevidsthed end veganere, uden at forklejne nogle af dem.

TRICKET er: føl det, som du vil føle, når du har det du ønsker.......

Reager mindre, accepter mere.

Alt er energi, og forestil dig, at alt er perfekt lige Nu, og intet behøves blive ændret.

Fokuser på det der er "godt", og mindre på det, der ikke er "godt"

Og hjælp dine nærmeste til det samme. 

Og til de modige, er det et godt sted at starte, at høre mit link til: CIA on Time Travel. Og linket til You are a simulation og Joseph Benner (8)

Men måske er det nok, at høre linket Supernatural.

Så tag det roligt, frygt ikke livet, mere end døden🙂

Forside fotoet er iøvrigt fra Sveriges sydligste vildmark, skal du med?