Solen er vores ven, og aktiverer vores tredie øje (pinealkirtel) og samtidig er det vigtigt at holde fødderne på jorden🙂

Med et stærkt helbred, skabt af et stærkt immunforsvar, kan vi nyde begge dele🙂

Og uanset hvilke fortidige skrifter man læser, og hvilke kanaliseringer "jeg" har hørt, og hvad jeg selv mærker, så handler livet i bund og grund om at "kende sig selv", men for at kende sig selv, og "udnytte" sig selv og sine muligheder så kræver det et stærkt helbred og et godt immunforsvar same same, men hvis vi er ærlige, autentiske og tro mod os selv og vores prioriteringer, så kan vi som mennesker faktisk ikke "fejle". (men det er let at fejle i andres øjne).

Og da vi alle er ens, men samtidig meget forskellige, afhængig af vores opvækst, og vi alle et eller andet sted stræber efter at blive hele, så har vi jo også alle sammen forskellige veje til at opnå den helhed og balance, og nogle har så valgt eller fået vist lettere veje end andre.

Verden er lige nu i brand, og jeg tror faktisk at den brand skyldes vores alle´s sammens kollektive indre brand, som kun den enkelte kan stoppe, ved at komme i balance med sig selv, og finde indre ro. Og vi kan jo hver især, hjælpe os selv, og vores nærmeste, og dem vi kommer i kontakt med, til at finde balance, frem for at skabe konflikter, baseret på kontrol, fejlfinding og drama.

Og hvad er så vores ønsker og drømme, er de skabt af kollektivet?, vores forældre? eller af os selv.