New World Order

New World Order

En surrealistisk verdensorden, er ved at falde på plads.

Der bliver skabt et problem, og staten har en løsning. Og vi ”The 99%” løber glædeligt i den retning, vi ”skal”.

Og som nogle havde spottet, så er det ikke eliten man skal frygte, for som Bill Gates fornyligt udtalte sig, så behøves der hverken gives bøder eller lign. for ikke at rette ind i forbindelse med masker og vacciner, det skal din nabo og kollega nok ”hjælpe” dig med.

Da jeg så de første i det offentlige rum, iføre sig masker, blev jeg sur, irriteret og havde allermest lyst til at råbe dem ind i hovedet ”hvad dælen har i gang i”, velvidende at det kunne medføre en lavine. Og med mediernes hjælp så er den lavine godt i gang med at rulle, og man ender jo med, at være den sidste uden, og den, den lille dreng kigger på, og spørger, ”hvorfor har han ingen maske på”. Men så er det for sent at forklare sig.

Win for dig, win for mig, og win for helheden, det er ikke længere, noget for alle og enhver.

Konflikter, drama og kontrol er komplet umulige at undgå i en dualistisk og polariseret verden, og staver man kontrol bagfra (lort nok) så har man måske et billede af hvad det betyder. Og faktisk kan hver enkelt af os, ændre hele verden, VORES EGEN VERDEN. Og derfor vil i ikke længere  opleve mig ”råbe” eller blive irriteret over dem med masker på, jeg vil se på dem med medlidenhed, og ønske dem ”lys og kærlighed” og ønske for dem, ”de vågner op” Og jeg vil prøve ikke længere bidrage til mere konflikt, drama og kontrol.

I marts 2020 begyndte vi  "den nye tidsalder" baseret på slutningen af Maya kalenderen, som vi først antog var den 21 december 2012, og det har faktisk betydet at jordens frekvens også kaldet Schumann resonansen er begyndt at stige, og med den, stiger folks bevidstheder, med mindre de bliver holdt tilbage i konflikter, drama og kontrol, og bedst som vi kunne ane en masseopvågning, og en stigning i den kollektive bevidsthed (der er mange der vågner op i denne her tid, men ligeså mange der falder tilbage i den trygge velkendte, kontrol baserede verden) Så fik vi en verdensomspændende plandemi, og den plandemi, har faktisk kun ét formål, at holde folks bevidstheder nede, og holde os som slaver af systemet, og fastholde os i skyld, skam, angst og frygt. Der har jeg været, og du har sikkert det samme.

Og jeg har ikke tænkt mig at løbe i ”deres” retning længere, og da jeg stemte ved et valg sidste gang i 2001, så har jeg stadig min STEMME, og faktisk en god ret til at råbe op, men har tænkt mig at bruge den gamle tommelfinger regel, når politikkerne og medierne råber se til højre, så ser jeg til venstre, og omvendt. Og vil bruge min stemme lidt mere fornuftigt.