Kærlighed

Kærlighed ledsages sædvanligvis af stærk frygt. Så godt som enhver kvinde kommer til verden med en mytisk kvinde bagest i sit sind, som frarøver hende hendes kærlighed. Hun er blevet kaldt "den anden kvinde". ( det er Lilith, også kaldet Nattens Dronning, som var den kvinde, der ikke ville underkaste sig Adam)

Naturligvis har det sin oprindelse i vores tro på dualitet, og derfor gælder det både mænd og kvinder.

Det er ikke usædvanligt, at det kan være meget vanskeligt, at se sig selv elsket, af den man elsker. Så jeg har omskevet nogle af Florence Scovel Shinn´s bekræftelser neden under.

Den energi der er mellem to elskende, kan man sammeligne med en baby. og den skal passes og plejes på samme måde.  Et barn inde i maven, tager som regel tre måneder at udvikle sig, og som man ved, så er de første tre måneder skrøbelige, og der skal man passe ekstra på, hvis man vil beholde barnet, og derfor er det også en god regel, at man først proklamerer sin graviditet, efter den tredje måned. Og det samme kan man jo sige om et parforhold, det tager ca. tre måneder at lære hinanden at kende, og hvis kærligheds energien er stærk efter tre måneder, så burde der være noget solidt at bygge på.

Bekræftelser:

Jeg er ét med kilden, den udelelige Ene. Jeg er ét med min udelelige kærlighed og udelelige lykke.

Lyset af den indre kilde, udvisker nu al frygt, tvivl, vrede og fortvivlelse. Den indre kærlighed strømmer gennem mig som en uimodståelig magnetisk strøm. Jeg ser fuldkommenhed og tiltrækker det der er fuldkomment.

Den indre kærlighed går gennem mig, og opløser nu alle tilsyneladende vanskeligheder, baner vejen for mig og gør den let og fremgangsrig.

Jeg elsker alle, og alle elsker mig. Min tilsyneladende fjende bliver min ven og er et gyldent led i mit vels kæde.

Jeg er i fred med mig selv og med hele verden. Jeg elsker alle og alle elsker mig.

Mit højeste godes sluser er nu åbne.

Kommentarer

03.12.2020 22:07

hende selv

de mantraer er bare gode, jo mere man læser el siger dem for sig selv jo mere forstår man/jeg dem...det er lidt underfundigt og vildt.Egentligt. :)