Tab

Af Florence Scovel Shinn

Dersom et menneske taber et eller andet, viser det, at der er en tro på tab i dette menneskes underbevidste sind.

Når det sletter denne forkerte tro, vil den forsvundne genstand, eller en anden tilsvarende manifestere sig i det ydre.

For eksempel: En kvinde tabte en sølvskrueblyant i et teater. Hun gjorde alt, hvad hun kunne for at finde den, men hun fik den ikke igen.

Hun anerkendte ikke tabet, og bekræftede: "tab essisterer ikke for mig, der findes intet tab i det Guddommelige sind, derfor kan jeg ikke tabe blyanten. Jeg får den tilbage, enten den eller en tilsvarende."

Der gik adskillige uger. En dag var hun samme med en ven, der havde en smuk guldblyant hængende i en snor om halsen. Vennen vendte sig om mod hende og sagde: "kunne du tænke dig denne her blyant? Jeg har betalt halvtreds dollars for den hos Tiffany´s"

Kvinden blev forfærdet, og svarede (idet hun næsten glemte at takke sin ven): "Åh gud hvor er du vidunderlig! Sølvblyanten var ikke god nok til mig!"

Mennesket kan kun miste det, der ikke tilhører ham ved guddommelig ret, eller det, der ikke er godt nok til ham.

Bekræftelser:

Tab eksisterer ikke i det guddommelige sind, derfor kan jeg ikke miste noget, der retteligt tilhører mig.Den uendelige intelligens kommer aldrig for sent! Den uendelige intelligens kender vejen til generhvervelse.

Tab eksisterer ikke i det guddommelige sind, derfor kan jeg ikke miste noget, der tilhører mig. Det vil blive givet tilbage til mig, eller jeg modtager noget tilsvarende.