Velkommen indenfor🙂

Siden er redigeret den 17-02-2021 og under konstant opbygning, så vær lidt tålmodig med grafik, kommafejl og lign.

Se seneste nyt under nyheder.

Der er ingen påstand om, at det på denne her side er universel sandhed. Der er ingen påstand om, at dette er den ultimative sandhed.

Sandhed, ligesom selve livet er en stadigt forandrende ting. Og mange sandheder kan eksistere i samme øjeblik. Du er kun opmuntret til at tage det, der resonerer for dig, så du kan finde din egen sandhed og visdom, men husk, at det er nyttigt at blive udfordret, når du går på din vej.

Denne side handler til syvende og sidst, kun om én ting, at hæve vores vibrationer, og bevidsthed.

8 måder at hæve din vibration på.
Bliv opmærksom på dine tanker. Alt, hvad du tænker, siger eller føler, bliver din virkelighed. ...
Find noget smukt og værdsætte det. ...
Vær opmærksom på de fødevarer, du spiser. ...
Drik vand. ...
Meditere. ...
Være taknemmelig. ...
Udøv  venlige handlinger. ...
Få dit blod til at pumpe.'

Sluk for dine nyheder, "sluk" for dine politikkere.

Find din indre sandhed.

 

Den eneste fugl, der hakker på en ørn, er kragen ... Den sidder på ryggen og bider i nakken ... Ørnen reagerer ikke eller kæmper med kragen ... Den spilder ikke tid eller energi på kragen ... Den åbner simpelthen sine vinger og begynder at stige højere op til himlen ... Jo højere flyvning, jo sværere er det for kragen at trække vejret ... Til sidst falder kragen på grund af iltmangel ... - Stop med at spilde din tid på kragerne ... Bare tag dem til dine højder, så falder de.

 

Winter is coming! 

Er du forberedt? Eller "nægter" du at finde vintertøjet frem, og holder stædigt fast i at, sommeren SKAL fortsætte. smiler/blinker?

 "Vi står over for en ny virkelighed, både individuelt og kollektivt. Vores virkelighed skifter, fordi den menneskelige verden er blevet ustabil og ikke længere er bæredygtig. Men VIRKELIGHEDSREVOLUTIONEN er en unik mulighed.

Men er virkeligheden, derude, eller herinde, eller et sted imellem?

Og skal vi acceptere "virkeligheden" som vi får den præsenteret, eller kan vi skabe vores egen?

Dette årti er det første i vores historie, der tilbyder valget mellem at være det sidste årti af en falmende, forældet verden eller det første af en ny og levedygtig verden.

Og det er faktisk mere vigtigt end nogensinde, at det du oplever ikke definerer dig, men det er den måde du håndterer det på, der er vigtigt.

Og spørgsmålet er så om du vil stå foran toget, bag ved toget, eller hoppe på toget🙂

Tiden:

Går den? Kommer den? eller er den gået?

DE NÆSTE 5 ÅR, VIL GÅ STÆRKERE END DE 50 FOREGÅENDE ÅR. 

Kæmper du for noget, eller mod noget?  Uanset hvad du kæmper for eller imod, så vil det vokse, og om ikke andre steder, så inde i dig selv.

Og "kæmper" du fra frygt, mangel, had eller fra kærlighed.

Velkommen indenfor og giv mig gerne feedback🙂Og hvis "det" ikke går så hurtigt med at fylde på, og rette div.fejl, så kan det skyldes, jeg har et fuldtidsarbejde, ved siden af min kunst og spirituelle virksomhed.

Faste ugentlige indslag: Søndags/onsdagsSegl, Søndags/onsdags Rune og Søndags/onsdagsTarot

Kommentarer

12.03.2021 21:00

Laila

Jeg kæmper helt klart med og for kærlighed 🥰🌱🌈 prøver ind imellem at trække mig væk men det var ikke meget mere end højst en dag 🙏