SunGazing

Sådan praktiseres sikker sol-stirring


Øv dig om morgenen, inden for en time efter solopgang eller solnedgang (det er mere sikkert, når solen er tættest på jorden)


Stå barfodet på jorden. Hvis du ikke kan se solen fra jorden, fungerer en balkon eller tagterrasse.


Fjern kontakter eller briller.


Se direkte på solen i 10 sekunder og bygg op til 30 minutter om dagen


Hvis solen føles for lys, kan du skvise, kigge rundt i solen eller hæve dine hænder og lave en trekant og holde den op mod solen. Så bare stirre på eller omkring solen gennem mellemrummet mellem dine hænder.


På overskyede dage, kig på den position, hvor solen er bag skyerne


Sæt dine intentioner i solen som en del af din daglige meditationspraksis.


'Visualiser også lyset, der går ind i fronten af ​​dine chakraer, alle dine billioner af celler, dine organer, ind i midten af ​​din hjerne, især til de dele, hvor du har nogen smerter' 


”Teorien er, at solen er kræfter i alt liv, og at stirre på den kan tilføre kroppen store mængder energi.

Dette er en ligetil, men alligevel effektiv metode baseret på solenergi, som gør det muligt for os at harmonisere og genoplade kroppen med livsenergi og også påkalde sindets ubegrænsede kræfter meget let.


Fænomenet er faktisk en genopdagelse af et videnskabeligt ritual, der blev brugt til at helbrede fysiske, mentale, følelsesmæssige og åndelige sygdomme i gamle tider. Gamle indianere kaldte denne praksis Surya Namaskar, hvor gamle egyptere og amerikanere kaldte det helioterapi og europæere kaldte det Apollo-terapi… Traditionelt spiser mennesker sekundære energikilder, da planterne og anden vegetation afhænger stærkt af solen for deres vækst, ganske enkelt sagt, tanken her er at lære at absorbere energi fra den primære kilde, det vil sige solen selv. ”


Du bemærker muligvis, at du er meget gladere, når du er på steder, hvor solen er mere rigeligt, men 'det er kun gennem øjnene, at lyset fra solen når hjernen og skaber positive effekter i hjernen'. Derfor indebærer praksis at åbne dine øjne (og dit sind), mens du stirrer på solen.


‘Der er en videnskabelig forklaring på, hvad der kan ske under udøvelsen af ​​denne metode. Da hjernen er en stærk modtager, og nethinden og pinealkirtlen (tredje øje) er udstyret med fotoreceptorceller, kunne en slags fotoanalyse finde sted under Surya Namaskar, som giver en person al slags energi og vitaminer, som kræves for, at hans indre organer fungerer korrekt. '


Fordelene ved at se solen
Forøgede energiniveauer
Forøget øjenstyrke og sundhed
Mindskelse af stress
Forøget styrke af dit immunsystem
Lindring af flere fysiske lidelser, der er så almindelige i vores moderne verden.
Øget opmærksomhed og klarere tænkning

(Mens du kigger mod solen, fokuserer du på indre ønsker og behov og får disse ting til at komme ind i dit liv)

Hvis du kan lide at se solopgange og solnedgange, vil du sandsynligvis nyde denne praksis;)