KIROMANTI
Kiromanti er det samme som håndlæsning.

Med kiromanti kan man tolke et menneskes personlighed, fortid, nutid og allervigtigst; fremtid. Vi vil beskæftige os med grundbegreber indenfor kiromentiens kunst, her indgår en gennemgang af de forskellige linjer i hånden og betydningen af sår og skader når man vil se fremtiden med kiromanti.


Det er i kiromanti vigtigt at kende forskel på venstre og højre hånd. Venstre hånd indeholder en persons fortid og nutid, mens højre hånd indeholder vores mystiske fremtid og er den der kan fortælle os hvilken vej vi vil tage i livet. Vi fokuserer i spådom på højre hånd.

FINGRENE
Fingrene betyder forskellige ting inden for kiromanti, og vi vil ganske kort gennemgå de forskellige fingres betydning og tage et par eksempler på hvilke mærker der kan vise sig på fingrene og hvad de betyder.


Tommelfingeren; tommelfingeren står for fremdrift og viljestyrke, samt logik. Jo mere fyldig og sund tommelfingeren er, jo større handlekraft vil man have. Selve knoglen inde i tommelfingeren er vores ryg. Ondt i ryggen viser sig som pletter der kan falde ned over tommelfingeren.


Pegefingeren; I pegefingeren læses magt, både magt som evnen til at få en dagligdag til at hænge sammen, men også magt som dominans over andre. Pegefingeren er oftest den finger man ser skader på, en skade på pegefingeren betyder en nedgang i mængden af magt enten over hverdagen eller andre.


Langfingeren; Langfingeren viser hvordan vi har det med os selv og om vi gør de daglige ting, i følelsesmæssig overensstemmelse med os selv. Hvis vi synes, at vi gør noget over længere tid, vi ikke føler for, jamen, så begynder langfingeren, at snakke til os i form af små slag vi får på den, således at den ser lidt småskadet og forpjusket ud.

Ringfingeren; Ringfingeren er en vidunderlig finger. Den handler om de gode græske dyder. Kunst kultur filosofi religion. Den indeholder evnen til at gå i teatret, på udstilling, den sørger for at bidrage til ånden. Kærlighed aflæses også på ringfingeren, hovedsageligt i det yderste led.

Lillefingeren; Lillefingeren står for kommunikation og lærevillighed. Skader på denne hånd kan tyde på dårlig kommunikation eller manglende evne til at lære en bestemt ting.


Sår og skrammer ; Sår og skrammer langs med håndens længde betyder succes på det område hvor de ligger. Hvis skrammerne ligger på håndens overflade er det knapt så dybt for en. Hvis de ligger inde i hånden, så skjuler man til dels problemerne for én selv og for omgivelserne.

LINJERNE
Skæbnelinjen; Rejser sig som regelen fra håndleddet på indersiden af hånden og går op i mod langfingeren. Skæbnelinjen har mange fællestræk med det astrologiske stjernetegn og viser, hvorledes mennesket forvalter sit livsembede. En skæbnelinje der krummer ud mod tommelfingeren vil vise, at personen er ved at få styr på sit liv og varsler om bedre økonomiske eller kærlighedsmæssige tider.

Hjertelinjen; Hjertelinjen kommer gående ind i hånden fra området under lillefingeren og ender som regelen mellem langfingeren og pegefingeren. Den handler om alt hvad der har med hjertes affærer at gøre. En meget lang linje betyder at kærlighedslivet leves på motorvejen og man er ikke bange for at udforske alle kærlighedens områder.
Angreb på immunforsvaret viser sig også på hjertelinjen. Det kan være alt fra banale influenzaer til de mere alvorlige sygdomme. Dette varsler sig i høje hånd hjertelinje som større eller mindre brud på linjen.

Livslinjen; Livslinjen er den linje der omkranser området under tommelfingeren. Livslinjen har ikke noget at gøre med længden af livet, som mange tror, den har mere noget at gøre med intensiteten i livet. På højre hånds livslinje, kan der læses hvorledes det vil gå ens børn og hvor mange man får eller skulle have haft.

Hovedlinjen; Hovedlinjen springer ud det samme sted som livslinjen men ender som regelen midt mellem håndled og lillefingeren. Den linje fortæller om fornuft og om praktikeren eller teoretikeren. En meget tydelig markeret hovedlinje tyder på teoretikeren, den der elsker at gruble. En mindre markeret linje fortæller om, et mennesker der hellere vil leve livet uden de store indviklede overvejelser.

Kommentarer

30.12.2020 22:43

Lene

tak for kiromanti siden, kort og klart og lige til at gå til, inspirerende :)