Beskyttelse mod 5G

 Bliv ude af frygt og vær proaktiv: Du skal beskytte dit sind mod frygt, forblive beslutsom, positiv og stærk. Hvorfor? Fordi du rent faktisk kan forbedre din vibration gennem et positivt tænkemønster, munterhed, tilgivelse og med et forbedret fokus mod mental, følelsesmæssig og fysisk sundhed.

 Dyrk din egen mad: At dyrke vores egen mad er en god måde at forbedre vibrationer på, da maden kommer fra vores jord. Vores vibrationer svarer til elektromagnetiske felter, fordi de genererer energifelter såvel som positivt lys, der beskytter og omgiver vores kroppe, som kan beskytte os.

Mange fødevareforskere har slået til lyd for, at vi svinger pendulet den anden vej. Det vil sige, vi skal beslutte at bryde vores afhængighed af fremstillet og syntetisk mad. Det er tid til at dyrke vores egen salat, tomater, kartofler, gulerødder, frugt og mere.

Med ordene fra Amma, The Hugging Saint, ”Start med at lære at dyrke mad nok til en dag om ugen. Over tid kan du lære at gøre mere. ”

Nyd superfoods: Ifølge Peter Economy er "Superfoods næringsrige og en katalysator for godt helbred og generelt velvære." Hvis du vil have din krop til at beskytte sig mod 5G-stråling, skal du være i stand til at fremskynde og forbedre din krops evne til at gøre det. Derfor skal du spise superfood. Nogle af de næringsrige grøntsager som bælgfrugter, nødder og frø: collard greener, majroe, spinat, hindbær, grønkål, schweizisk chard, grøn te, æg, gurkemeje, hvidløg, jordbær, blåbær, linser, ærter, lucerne, pistacienødder, pekannødder, valnødder, cashewnødder, macadamianødder, paranødder, chiafrø, græskarfrø, solsikkefrø, kefir, yoghurt, hampefrø, søde kartofler, svampe, tang osv.

Spis sollys: I vores hurtige samfund er det let at glemme rigdom i sollys og hvordan det forbedrer vores generelle helbred. Ud over D-vitamin kan vi drastisk forbedre vores immunsystem og få mere energi med supermad og supergræs. Disse er mættet med antiinflammatoriske  egenskaber. :Bygræs, Chlorella, Hvedegræs, Alfalfa urt, Moringa og Spirulina.Undervurder ikke styrken i deres næringsstoffer, da de hurtigt kan forbedre vores helbred og vibrationer.

Omfavne kærlighed: En anden måde at beskytte dig mod 5G-stråling og EMF'er er ved at elske dig selv og familien. Du kender måske ikke effekten af ​​kærlighed endnu, men forskning fra Arizona State University viser, at kærlighed forbedrer vores generelle helbred.Endnu vigtigere kan kærlighed beskytte os mod negativ energi og mørke forbundet med EMF'er.

Jordforbindelse: Jordforbindelse ignoreres ofte, men det kan være kraftigt, når du ønsker at beskytte dig mod 5G-stråling og EMF'er. Med andre ord "vær en udvidelse af jorden, ikke adskilt fra den."Lav en beslutning om at tilbringe mindst 3 timer i en nærliggende skov hver anden uge. Hvorfor? Fordi træer absorberer vores negative energier, forbinder os med naturen, forbedrer vores immunsystem og nærer vores hjerter og sjæle.Interessant, når du krammer et træ og går barfodet i skoven og forsigtigt matcher tørre blade, er du inde for et kraftigt løft i dit helbred, sind, holdning, tanker og intentioner.Det er godt at oprette forbindelse til jorden på en sådan måde, da den nærer vores meridianer og elektromagnetiske systemer, som er stærk nok til at beskytte og styrke os.

 Begrebet Jording er dette ...Undersøgelser viser, at jordføring overfører negativt ladede frie elektroner til kroppen, der er til stede i en næsten ubegrænset og kontinuerligt fornyet forsyning på jordens overflade. Eksistensen af ​​dette usynlige elektronreservoir er blevet fastslået af videnskaben. Ved at opretholde kontakt med jorden kan din krop naturligt modtage og blive ladet med disse elektroner. Når de således er "jordforbundne", korrigeres eventuelle elektronmangler og frie radikaler i kroppen.En naturlig elektrisk tilstand genoprettes. Elektroner er "genstand for hengivenhed", så at sige, af positivt ladede frie radikaler, de biokemiske stoffer, der forårsager oxidation i kroppen. Elektroner er kilden til antioxidantkraft. Denne tilstrømning af elektroner fra jorden tjener til at neutralisere eller slukke frie radikaler, der ellers ville stjæle elektroner fra sundt væv, aktivitet, der resulterer i vævsskader og kronisk betændelse, der er kernen i mange almindelige og alvorlige sygdomme.