The Shift


3D til 5D verden:
Skift gennem livets forskellige virkeligheder
Verden, som vi kender den, er afsluttet, og vi vender ikke tilbage til "normal" som i pre-virus status. Hvilket er meget spændende, vi udvikler os til den nye jord.
Lige nu er vores verden opdelt i forskellige dimensioner, hvor du kan vælge og beslutte, hvilken vej du vil gå.
Her vil jeg forklare vigtigheden af at vælge den rigtige dimension for at leve et mindre stress og sundere liv.


3D verden
De fleste mennesker lever med en 3D-bevidsthed: vores handlinger er for det meste drevet af frygt, mangel, overlevelse, seksualitet, personlighed, konkurrence og jalousi. Vi er ofte i en tilstand af bekymring eller bekymring for, hvad vi gør eller ikke har. For at bevæge os ud over 3D er vi nødt til at hæve vores bevidsthed og påberåbe den åndelige dimension.
Når vi opererer udelukkende ud fra en fysisk (3D) bevidsthed, ignorerer vi normalt vores spiritualitet. Vi har muligvis ikke nogen åndelig overbevisning, eller vi kan sidde fast i religiøs dogme.
Vi har tendens til at tænke på alt som sort og hvidt, rigtigt og forkert, godt og dårligt.
Vi viser kun lidt viden om en universel magt, der arbejder gennem vores liv. Vi bliver fanget i daglig drama, sladder, voldelige forhold, konflikt, og vi kan skabe smertefulde situationer meget let.
Vi kan ofte bebrejde alle andre for, hvad det er vores at eje. Desuden mangler det personlige ansvar for det større billede, når vi kun opererer under en 3D-virkelighed.


4D verden
Når vi har en livsudfordring eller krise og modtager vores 'wake-up call' for at begynde at kende vores 3D-mentalitet og gå ind i 4D-levevisen.
Vi begyndte at forstå, at vi er et bevidst væsen, der har en menneskelig kropsoplevelse.
At leve fra et 4D-perspektiv betyder, at du stadig fysisk lever i 3D og er opmærksom på og arbejder med alt, hvad det indebærer, men du er også fokuseret på kærlighed, deling, service, medfølelse, kraften i sjælen og sindet og evnen at tiltrække og skabe det, du ønsker.
At leve i en 3D-verden med 4D-bevidsthed er normen for de fleste mennesker, der nu er på en bevidst åndelig-holistisk vej.


5D verden
Så kommer vi til 5D-verdenen: Vi har virkelig en dyb medfølelse for alle levende væsener. På dette niveau er de fleste vegetarer, hvis ikke veganer.
Når din bevidsthed fungerer i 5D, bliver meget af 3D-verdenen næsten 'usynlig' for dig. Du kan bogstaveligt talt ikke se andre mennesker, der opererer på et rent 3D-niveau. Ligeledes ser disse mennesker muligvis heller ikke dig. Det er derfor, så mange forhold skifter og ændres, når vores opmærksomhedsniveauer stiger.
Du finder også ud af, at det, der plejede at generer dig ved 3D-verdenen, bliver mindre af dit fokus, da du i stedet er fast fokuseret på at føre dit bedste liv, så du kan løfte planeten og alle dem, du kommer i kontakt med.
Det er som om du er på en 'mission', når du opererer fra 5D.
Du er dedikeret, selvansvarlig og klar til at tjene helheden.