Følelser og tanker former fysisk virkelighed

Tre forskellige undersøgelser udført af forskellige forskergrupper viste noget virkelig ekstraordinært. Men da en ny forskning forbandt disse tre opdagelser, blev der realiseret noget chokerende, noget der skjulte sig i almindeligt syn.


Menneskelige følelser former bogstaveligt talt verden omkring os. Ikke kun vores opfattelse af verden, men selve virkeligheden.


I det første eksperiment blev et menneskes DNA, isoleret i en forseglet beholder, placeret nær en forsøgsperson.

Forskere gav donoren følelsesmæssig stimulans og fascinerende nok påvirkede følelserne deres DNA i det andet rum.
I nærvær af negative følelser strammede DNA'et op.
I nærvær af positive følelser slappede DNA-spolerne af.
Forskerne konkluderede, at "Menneskelig følelse frembringer effekter, der trodser konventionelle fysiske love."


I et andet lignende, men ikke-relateret eksperiment, ekstraherede forskellige forskergrupper leukocytter (hvide blodlegemer) fra donorer og placeres i kamre, så de kunne måle elektriske ændringer.


I dette eksperiment blev donoren placeret i et rum og udsat for "følelsesmæssig stimulering" bestående af videoklip, som genererede forskellige følelser i donoren.


DNA'et blev anbragt i et andet rum i samme bygning. Både donoren og hans DNA blev overvåget, og da donoren udviste følelsesmæssige toppe eller dale (målt ved elektriske reaktioner), udviste DNA'et de IDENTISKE SVAR PRÆCIS SAMTIDIGT.
Der var ingen forsinkelsestid, ingen transmissionstid. DNA-toppe og dale matchede NØJAGTIGT donorens toppe og dale i tide.


Forskerne ønskede at se, hvor langt væk de kunne adskille donoren fra hans DNA og stadig få denne effekt. De holdt op med at teste, efter at de havde adskilt DNA'et og donoren med 50 miles, og stadig havde det samme resultat. Ingen forsinkelsestid ingen transmissionstid.
DNA'et og donoren havde de samme identiske svar i tide. Konklusionen var, at donoren og DNA'et kan kommunikere ud over rum og tid.


Det tredje eksperiment viste sig at være ret chokerende!


Forskere observerede effekten af DNA på vores fysiske verden.
Lysfotoner, der udgør verden omkring os, blev observeret i et vakuum. Deres naturlige placeringer var helt tilfældige.


Menneskelig DNA blev derefter indsat i vakuumet. Chokerende virkede fotonerne ikke længere tilfældigt. De fulgte nøjagtigt DNA'ets geometri.


Forskere, der studerede dette, beskrev fotoner, der opførte sig "overraskende og kontraintuitivt". De sagde videre: "Vi er tvunget til at acceptere muligheden for et nyt energifelt!"


De konkluderede, at menneskeligt DNA bogstaveligt talt former opførslen af lysfotoner, der udgør verden omkring os!


Så da en ny forskning blev udført, og alle disse 3 videnskabelige påstande var forbundet sammen, blev forskere chokeret.
De kom til en fantastisk erkendelse, at hvis vores følelser påvirker vores DNA, og vores DNA former verden omkring os, ændrer vores følelser fysisk, verden omkring os.
Og ikke kun det, vi er forbundet med vores DNA ud over rum og tid.
Vi skaber vores virkelighed ved at vælge den med vores følelser.


Videnskaben har allerede bevist nogle smukke MINDBLOWING fakta om det univers, vi lever i. Alt hvad vi skal gøre er at forbinde prikkerne.