Bevidsthed: Tips

Tips til, hvordan du hæver din bevidsthed


Hvordan man hæver sin bevidsthed.


At hæve sin bevidsthed betyder at udforske og udvide sin egen opfattelse af virkeligheden, genoprette forbindelse til andre og naturen samt lære at kontrollere sin egen skæbne ved sine handlinger og tanker. Højere bevidsthed øger ikke kun ens bevidsthed om ens selv, men også hvordan vi kan have indflydelse på verden rundt omkring os.


Være sund


Se på de fødevarer, vi spiser. Spis sundt og prøv at undgå kemikalier og forarbejdede fødevarer så meget som muligt, da disse kan fungere som en intern bevidst blokering.
At lave nogle grundlæggende øvelser, danse eller enhver anden aktivitet, der får dig til at bevæge dig rundt, hjælper med at hæve endorfinniveauet i din hjerne, øge din cirkulation og få dig til at føle dig mere stærk.


Meditere


Meditation vil give os adgang til vores højere bevidsthed og indre bevidsthed. Der er også mange sundhedsmæssige fordele forbundet med meditation, og det er gratis og let at gøre. Brug affirmationer for at hjælpe dig med at forblive fokuseret og også til at ændre dybtliggende negative overbevisninger.


Omfavn naturen


Brug lidt tid udenfor. At være i naturen får folk generelt til at føle sig roligere og mere i fred, hvilket kan hæve niveauet af bevidsthed og opmærksomhed.


Associer med lignende tænkende mennesker


Deling af ideer, tanker og oplevelser med ligesindede hjælper dig.
Vær mere åben
Tilnærm dig livet med et åbent sind og vær mere tolerant over for forskellige overbevisninger, meninger og aktiviteter. Dette betyder ikke, at du skal acceptere dem, bare ikke skubbe dem til side uden at overveje den anden side af mønten. Og behandle dig selv og andre med respekt.


Være taknemmelig


Vær taknemmelig for de ting, du har. Spild ikke energi på at bekymre dig om ting, du ikke har. Fokuser på hvad du har lige nu, hvad enten det er godt helbred, venner, familie, dit hjem, dit arbejde, mad eller andre ting og værdsat de positive ting i dit liv.


Lær af fejl


Brug dem som værktøjer til at hjælpe dig med at vokse i stedet for at kritisere dig selv og andre for fejl. Tænk over, hvilke forbedringer der kan gøres for at forhindre lignende fejl i at opstå igen. Tilskynd tanker, der gør det muligt at finde positive løsninger.


Vær tilstede


Leve i nuet. Slip dine tanker om tidligere begivenheder - de er færdige og kan ikke ændres. Lev ikke i fremtiden - uden nutiden er der ingen fremtid. Øv dig på at være til stede her og nu i netop dette øjeblik. Dette holder din bevidsthed centreret i den rigtige retning.


Vær kreativ.


Kreativitet er afgørende for at øge din bevidsthed. Udforsk din kreative side ved at bruge lidt tid på at lave en aktivitet, der giver dig mulighed for at udtrykke kreative ideer. Du kan prøve at male, fotografere, synge, danse, skulpturere, skrive, smykkefremstilling eller lignende lignende aktiviteter.


Nyd dit eget selskab.


Afsæt tid til at tilbringe sammen med dig selv i afslapning uden andre distraktioner. Sluk for din mobiltelefon, ignorér din computer, sluk for fjernsynet og nyd stilheden.


Mærk dine følelser.


Vær opmærksom på dine følelser, men lad dem ikke styre dig. At acceptere dine følelser hjælper med at sprede dem mere end at prøve at kæmpe imod dem.


Find fred


Fjern aktivt kilder til konflikt i dit liv. Fjern eller skift de ting og personer, der får dig til at kæmpe eller argumentere, da disse negative aktiviteter kan have en skadelig virkning på dine bevidsthedsniveauer.


Slip frygten.


Slip din frygt. Accepter, at universet har sine bedste intentioner i hjertet, og hold op med at bekymre dig om ting, som du ikke kan ændre, eller ødelægge det nuværende øjeblik ved at bekymre dig om fremtiden. Ved at leve et liv uden frygt udvides din bevidsthed med større styrke.


Åbn dine chakraer


Prøv at åbne dine chakraer. Dine chakraer er et vigtigt middel til at få adgang til dit indre. Arbejdet med dine chakraer bygger din bevidsthed om din krops energi op, og hvordan denne energi kan påvirke dit liv.


Vær beslutsom og tålmodig


Vær engageret i at øge din bevidsthed. Mange mennesker er nysgerrige, men investerer ikke den nødvendige tid og energi for at opnå sande resultater.


Følg dine drømme


Lev ikke dit liv i en tilstand af apati. Følg dine drømme, nå dine mål og lev det liv, du vil leve. Tænk bevidst om hver beslutning, du tager, og sørg for, at du tager dem for dig og ikke bare følger, hvad andre mennesker vil have dig til at gøre. Derudover skal du aktivt forfølge lykke. Søg efter behagelige ting, der får dig til at føle dig tilfreds og opfyldt.


Registrere


Hold en refleksionsdagbog og brug den til at identificere eventuelle snublesten på din vej til at hæve din bevidsthed. Det er også et nyttigt værktøj til at realisere de ting, der får dig til at føle dig mere oplyst og bevidst.


Lyt til din indre stemme


Forestil dig, hvordan du ville rådgive folk i lignende situationer som dig selv, og prøv at følge dine egne gode råd; følg din indre vejledning og intuition.