LIVSPROCESS:

Sjæl = femte dimension
Sind = Fjerde dimension
Krop = tredje dimension

Sindet er broen mellem din fysiske opfattelse
og dit Højere Selv.
For at være Ét med dit højere Selv skal du være ude af dit sind.

Alt starter med Perception = Følelse
ud fra opfattelsen skaber du en ny tanke = fantasi
ud fra tanken skaber du din virkelighed = manifestation

Vejen til at mestre øjeblikkelig manifestation er at være i  Ét sindet.
Du kan ikke undgå dit sind, du kan ikke undgå dit ego.
Du kan kun omfavne alt, hvad der er som enhed og være opmærksom.


Når du først er kommet ind i den femte dimension, er du sikker på at blive omfavnet som en ubetinget kærlighed med alle elementer og kroppe.


Du vil opleve og opleves som et flerdimensionelt væsen.


Det er her dit virkelige liv begynder og selve formålet med hvert menneske.


Velkommen til den virkelige verden

 

Vejen til oplysning: 

Går gennem først selvudvikling, så spiritualitet, og forhåbentligt så "ender" du med at være "in spirit".

At være "in spirit" betyder jo egentligt "bare" at, du ved, du er ånd og har en menneskelig oplevelse, og er her til at observere, nyde og lære at være menneske, og ikke tage "ting" så hårdt, og vide at når alt er sort at, der altid er et lys indeni, som det er DIN opgave at tænde for, og lyse med.

Hvis din indre lys knap, ikke er noget du automatisk fik en instruktionsbog med til, så ved du NU, at LYSET er noget der skal INSISTERES på at, være en del af dit INDRE.

Den viden de få, i tusinde af år, har skjult for de mange, og gjort at de mange er ledet af de få, og af de få, gjort bange, den viden er nu klar til at blive åbenbaret.

Alle veje fører til Rom, siges der, men måske er det "bare" alle veje der ejes af Rom. Og NU er tiden til at vi tager ejerskab og lederskab over vores egen vej. Og ikke "nøjes" med at lade den enøjede lede de blinde.

Tiden er NU, til at de få bliver de mange, og de mange ikke er bange for de få.

At åbne sit tredje øje, og få indsigt, og adgang til lyset, er egentligt ikke så "svært", det "kræver" blot at du har modet til at stille spørgsmål til alt du har lært, og være villig til at "mærke" og "føle" din egen hjerne, dine egne tanker, og vide hvad er dit og hvad der noget du er blevet lært, og det er jo ikke så svært vel...............smiler/blinker..........

Vejen kan være hård og ubarmhjertig, og for de flestes vedkommende så starter den faktisk med et traume og eller en personlig krise som skal overvindes først, og det i sig selv er jo en hård nyser.

Og at vende den sorg du ikke kender, til kærlighed, der er der ikke noget kvikfix.

Og faktisk så er en depresssion ofte starten på rejsen mod oplysning, først tror man det er én selv, der er noget galt med, men finder så langsom ud af, efterhånden som man mærker sig selv, og mærker man ikke "bare" er personen, men også har et hjerte og en sjæl, der skriger efter at komme ud og frem. Og det i sig selv kan være meget skræmmende, for hvis man ikke er personen, hvem er man så?

Nu har jeg valgt at skrive om vejen fra 3D til 5D, men "rigtig" oplyst er man vel først i 6D.

i 3D er man personen, i 4D begynder man at kunne mærke, hjertet og sjælen og begynder at kunne skelne mellem det ene og det andet, skelne mellem hvad er ego, og hvad er hjertets vej. i 5D VED man, hvad der er egoet og hvad der er sjælen. Og det man møder hos andre er sjælen, men det man ser og hører er deres ego, og det er hårdt i sig selv. Og kun deres vilje, kan få sjælen og deres hjerte frem i lyset.

Den frie vilje, har vi netop fået, for at kunne bestemme selv, hvilken vej vi vil gå,men det er personen, der skal bestemme, og for at være oplyst, skal personen faktisk udviskes, og det er jo netop det store dilemma.

Og på vejen fra 3D til 5D vælter det frem med individer, der ønsker at fastholde en i den falske illusion om en dualistisk verden, og der er det så vigtigt at kunne stå i lyset, og det er jo heller ikke nemt, men som med alt andet så gør øvelse forhåbentlig mester.

Mange tror fejlagtigt, at det at være vågen, og eller oplyst handler om at være perfekt, men det gør det overhovedet ikke, for hvordan kan man være oplyst og være perfekt og kun kende til "lyset", for at være oplyst skal man jo netop, kende til om ikke alle aspekter, men så mange som muligt, og kunne skelne mellem skæg og snot. Og kunne "let go, and let God", og derefter stræbe efter at være "perfekt", hvad det så end er.

Jeg føler at jeg er på vej, hvad med dig?

Verden er af lave, siger man, men har den egentligt ikke altid været det,og hvis man venter på at balancen uden for én selv skal indfinde sig, før man finder sin egen, så kommer man til at vente i evigheder.

Og velkommen indenfor, hvor jeg vil sætte fokus på den verden, vi kan SE, mærke og føle, hvis vi åbner vores øjne, til en anden verden, end den medierne fremstiller for os, og som de fleste tilsyneladende "løber" efter.

Og jeg tror på, at hvis vi ændrer vores tanker, så ændrer vi ikke bare vores liv, men livet omkring os. Og da vi er programmeret af vores tanker gennem vores underbevidsthed 24/7, så er det jo et godt sted at tage fat. og derefter få adgang til vores højeste selv.

Hvad vi indtager former vores kroppe.

Det vi tænker, former vores sind.

Det vi føler, former vores følelser.

Det vi reagerer på, former vores sjæl.