Mellem to Stole


Er han på svampe kan du tænke, eller er han bare helt ude i hampen, det er jo et godt spørgsmål du kan stille dig selv.


For når man bevæger sig mellem de forskellige bevidstheder, sin egen bevidsthed, sin egen underbevidsthed og den kollektive bevidsthed, og faktisk er bevidst om det, så kan det godt være svært at finde hoved og hale i, og hvor skal man starte og hvor skal man slutte , for hvis det eneste de fleste er bevidste om, er deres egen bevidsthed, og som nogen ved, så den bevidsthed de fleste er bevidste om, er styret af deres underbevidsthed omkring 95 % af tiden, og hvis ens egen underbevidsthed som de fleste jo som nævnt ikke er bevidste om, er styret af den kollektive bevidsthed som stort set ingen er bevidste om. Så er det, det begynder at blive svært at holde tungen lige i munden.


Og som jeg har skrevet et sted, det vi ikke ved, vi ikke ved. Det vi ser, som vi ikke kan se, Det er det, vi skal åbne os op for, og det er DET der holder os tilbage, eller blot holder os i den virkelighed, vi nu engang tror er vores virkelighed, men igen og som bekendt, der findes jo ikke en anden virkelighed, end den vi kan se mærke og føle, eller gør der?


Men kun den klogeste ved jo, at der altid er nogen der er klogere, og han eller hun ved, at han eller hun ikke ved alt, men som bekendt så den der søger, skal finde, og den der er klar til at banke på døren, skal også være klar til at gå ind af den dør.


Kan du forestille dig, at jorden er flad? Jeg siger ikke at jorden er flad, men kan du forestille dig det?


Kan du forestille dig, at der findes flere universer? Jeg siger ikke, at der gør, men kan du forestille dig det?


Kan du forestille dig, at alt professionel sport er fixet? Jeg siger ikke, at det er, men kan du forestille dig det?


Og kan du forestille dig, at dette her liv, blot er et ophold, at dette her liv, er mere eller mindre ligegyldigt? Jeg siger ikke at det er sådan, men kan du forestille dig det?


George Orwell`s velkendte roman ” 1984” som engang var fiktion ved vi nu, efterhånden alle, at den ikke er fiktion, men vores virkelighed.


Det er en dystopisk roman skrevet af den engelske forfatter George Orwell og udgivet i 1949. Romanen foregår i 1984 og fokuserer på et undertrykkende, totalitært regime. Bogen handler om en tilsyneladende ubetydelig mand, Winston Smith, som er ansat af staten til at omskrive historiske dokumenter og derved fremme propaganda, og hans forsøg på at gøre oprør mod den totalitære stat, han bor i.
Romanen er blevet berømt for sin skildring af overvågning og statens stigende indgreb på individets rettigheder. Siden dens udgivelse er udtryk og begreber som Big Brother og Orwellsk blevet udbredt i litteraturkritikken til at beskrive handlinger eller organisationer, der minder om det totalitære samfund, som romanen beskriver.


En anden roman ”fagre nye verden” skrevet af Aldous Huxley i 1932, er lige nu fiktion, men hvornår den bliver til vores virkelighed, og om den bliver vores virkelighed, ved jeg ikke, og hvis det sker, bliver det jo sikkert ikke i min tid, men måske alligevel ikke så langt ude i fremtiden som man kunne tro.


Handlingen foregår i London i år 2540.
Romanen er en dystopi, og det hedder sig at skulle basere sig på tendenser Huxley så ved industrialiseringen af samfundet, i særdeleshed hos den amerikanske ungdom under et besøg i USA.


I romanen er jorden blevet til et verdenssamfund, ledet af 10 verdenspræsidenter.
Alle børn udklækkes i reagensglas på fødselsanstalter og rangeres efter arveanlæg, intelligens og fysik i 5 kaster, navngivet fra det græske alfabet - fra alphaer (højeste og mest intelligente) til epsiloner (laveste intelligens og fysik). Forældre i nutidig forstand findes ikke, og ord som "moder" og "fader" betragtes som stærkt upassende og vulgære.
Efter at være kommet ud af flasken opfostres børn af plejepersonale og indoktrineres via hypnopædiske læresætninger (indoktrinering under søvn) og Pavlovske metoder til at hade alt, hvad der er naturligt, og elske alt, hvad der er kunstigt fremstillet. Dybere følelser, såsom kærlighed, sorg og forelskelse, forsøges undertrykt til fordel for flygtige glæder i form af erotik, spil, følefilm og det opiumslignende stof soma. Promiskuitet opmuntres fra en tidlig alder, og længerevarende forhold anses for stærkt upassende, ligesom isolation, individualitet og kritisk tænkning.


Det afsløres senere, at disse forhold tjener til at sikre verdenssamfundets stabilitet.om man tror.


De fleste har læst ”1984” og ”fagre nye verden”, men har de fleste også kendskab til FN2030, læst og forstået agendaen bag, så vil man måske forstå at jeg ikke er på svampe, drikker alkohol tager stoffer eller lignende, men blot ser nogle tendenser i samfundet, som har været længe undervejs, og måske har min vej ikke været traditionel, og mine metoder heller ikke, men det jeg ser nu, har jeg set de sidste 25 år + komme og det jeg ser komme nu, kommer meget stærkt. Og kun VI folket, kan stoppe det.


Huxley forudså at man i fremtiden ville programmere folk mens de sov, og med den, kendskab, vi har til underbevidstheden, og dens evne til at blive programmeret og omprogrammeret 24/7, hvad tror du så, vi er blevet programmeret til at tro, tænke og mene. Og hvis vi ikke kan stole på det, medierne fortæller os, hvorfor skulle historien så være rigtig?


Jeg ville have skrevet om akasha arkivet, som er et ”åndeligt” eller hvordan man skal sige det, bibliotek over den kollektive bevidsthed, alt hvad der er blevet tænkt sagt eller gjort gennem alle tider, er her gemt. Og det er muligt at få adgang til det, eller i hvert fald dele af det, men det siges, at man KUN kan få del i det, som ens bevidsthed kan rumme, det sidste giver i hvert fald rigtig god mening for mig, for selvom jeg kan genkende det andre med adgang fortæller, så sker det jo ofte, at min tilgang ikke er den samme som deres, og derfor er opfattelsen jo også forskellig. Men uanset adgang og hvad man kan se, og hvad der, bliver vist så er der flere veje til at opnå den indsigt.


Og hvis du ikke er til den hurtige og ukontrollerbare vej, med svampe, (det skal lige siges, at jeg kender nogen, der er sikre på, det både er sikkert og kontrollerbart at bruge svampe til at opnå indsigter, men det er så ikke noget jeg har erfaring med, på nuværende tidspunkt, så det skal jeg ikke kloge mig på)


Så er åbenhed til ALT, at være åben for at se, høre og opleve ting du ikke troede var muligt, gennem meditation en sikker og ”ufarlig” vej, men også ”bare” muligheden for at de ting du er hundrede procent sikker på er rigtigt i dag, kan være falsk i morgen, er en vej til en åbning til den kollektive bevidsthed.


Tror du, at du er blevet hjernevasket, eller tror du, at du måske er blevet så hjernevasket, så du ikke ved du er blevet hjernevasket, eller kender du nogen?

Jeg siger ikke at du er blevet hjernevasket eller nogen du kender, er det, men er du åben for muligheden?

Når jeg læser lederen i ekstra bladet den 15/11 2020, og læser:
Fyr Mogens Jensen


Mogens Jensen er alt det, jeg foragter ved politik. En levebrøds politikker, der krampagtigt holder fast i taburetten og pinagtigt forsøger at redde sit eget skind ved dagligt at skifte forklaring og give alle andre skylden for, at han har brudt loven.
Så kan jeg bare sige at jeg er enig, men samtidig så foragter jeg, dem der krampagtigt holder fast i deres eget levebrød, som er at være statens forlængede propaganda arm, og holde den egentlige synder og synd ude af debatten.


Og jeg tror det er Chris Hedges der er citeret for at sige:
"Vi lever nu i en nation, hvor læger ødelægger sundhed, advokater ødelægger retfærdighed, universiteter ødelægger viden, regeringer ødelægger frihed, pressen ødelægger information, religion ødelægger moral, og vores banker ødelægger økonomien."


Jeg er fuldstændig enig med ham, og det har vel aldrig været tydeligere end nu.


Vi har en statsminister der fortæller at hun handler efter ordrer oppe fra, men vi kan ikke få at vide, hvem og hvad hun bliver styret af.
Vi har en statsminister der sætter politi og militær ind, for at håndhæve en ulovlig handling.


Tror du så stadig på, at vi har demokrati og, at vi kan opretholde vores friheder ved at appellere til disse personager?


Og hvordan kan vi som ”almindelige” individer havde tillid til sådan et system og de individer der håndhæver, et sådant system, og hvordan kan vi adskille det politiske fra vores egen hverdag og virkelighed når noget sådant sker ved højlys dag.


Det mener jeg ikke vi kan.


I medierne bliver der sagt og skrevet, at fødevareministeren og fødevarestyrelsen har handlet ulovligt, og alligevel tropper både militær og politi op på folks ejendomme og virksomheder, og kræver handling på en ulovlig ordre, det er da tankevækkende. Og en statsminister der hævder at have handlet på ordre oppefra, uden at ville sige hvem og hvad, det er måske endnu mere tankevækkende eller burde være det.


Og hvorfor skulle jeg have tillid til en mand i uniform der råber i en mikrofon i dronningens navn, ”gaden skal ryddes” eller hvad de nu råber? Og hvorfor skal jeg have tillid til en mand i uniform, der kræver en eller anden lov håndhævet, når vores øverste myndigheder skider højt og flot på andre love og regler?


I denne her tid bliver alt vendt op og ned, og som tidligere nævnt, det du troede var sandt i går, er falsk i dag, og det du troede var falsk i går er sandt i dag, men har du ører til at høre, og øjne til at se, så vil det stå klart og om ikke nu, så snart.


Har du tænkt at i USA er republikanere røde, og demokrater blå, og vidste du at når der sidder en republikaner som præsident, så er der Coca-Cola i automaterne, og når det er en demokrat, så er det Pepsi cola.


Hvordan man ved, om man er hjernevasket
Man tror man er fri.
Er racistist
Tror flour er der for din tandhygiejne.
Tror vacciner gives for at beskytte os.
Tror militær er der for at beskytte friheder
Tror din stemme betyder noget.
Tror der er en forskel på røde og blå.
Tror præsidenten er andet end en marionet.
Tror udenlandske terrorister begik angreb den 11. september.
Tro på grænser og adskillelse af befolkninger.
Tror skolegang er synonymt med uddannelse.
Synes GMO er godt
Stoler blindt på farmaceutiske virksomheder og sundhedssystemet.
Tror det er godt at skære dele af børns kønsorganer af.
Tror du er patient i stedet for kunde
Føler religion eller tro, at det har noget at gøre med spiritualitet.
Ser mainstream nyheder.
ikke stiller spørgsmål til det eksisterende.


Terrence McKenna skulle være citeret for:
Der er en tydelig krise mellem samvittighed og konditionering: vi har den teknologiske magt, og vi har de tekniske færdigheder til at redde vores planet, til at helbrede sygdomme, til at fodre de sultne, til at afslutte krig, men vi mangler den intellektuelle vision, evne og lyst til at ændre vores sind.