Broerne lukkes.


Udviklingen kan INGEN stoppe siges der, men hvordan bliver man INGEN, det er jo det gode spørgsmål i denne her tid.


Afvikling er en del af udviklingen, men hvordan opfattes så den afvikling, og behøves der en afvikling, for at give plads til udvikling, og hvad skal afvikles for at give plads til udvikling, det er vel også et af de spørgsmål vi skal stille os selv, og som kan give problemer med både det vi tror på, og det vi ønsker.


Kæmp for det du har kært, men samtidig ikke havne midt på broen, når de to sider skyder løs, og ikke ende med, at gå på en lang række og synge, frejdigt når vi går, det kræver jo lidt af et fedtspil.


Sandheden er jo ilde hørt i de her dage, og den der har brug for sin Moder Stat og gjort sig afhængig af Moder Stat, og opdager hun faktisk er fuldstændig ligeglad med dit ve og vel, bliver jo ramt på hele sit følelses register inklusive sit eksistensgrundlag og det gør jo ondt, meget ondt, og det er der jo ikke nogen der kan bebrejde at det fører til store udsving i hele systemet, både det indre og det ydre. Så er spørgsmålet jo bare hvilke kræfter det sætter i gang, om det fører til kamp, eller går over i apati.


Det var ikke en lov, men en opfordring, og det der bliver sagt af statsministeren på et pressemøde, gælder ikke.


Når det er der, vi er havnet, så er det godt nok svært at have tillid til systemet.
Men det er der, vi er havnet, og vi er jo blevet advaret i årevis, men har enten ikke lyttet, eller også ignoreret det og er blevet lullet ind i en dejlig lyserød Tornerose søvn. Og nu har virkeligheden så banket på døren, og hvordan vi så slår tilbage, det er jo et godt spørgsmål. Og om vi kan, det er tvivlsomt.


Budbringeren har jo haft vanskelige kår, de sidste par år, og det synes, som om, det ikke er blevet bedre, men snarere er snævret ind.


Obelix og Asterix kæmpede jo med og romerne, og som Obelix altid sagde, ”de er sgu skøre de Romere”, men det er lige pludselig blevet en hadefuld kommentar på facebook og kan give karantæne, hvis der er en der er stødt over dine kommentarer og vælger at anmelde en sådan replik.


Jeg har venner der anmelder reklamer fra politiske partier som vildledende og svindel, det syntes jeg egentligt er sjovt, men det er jo aldrig sjovt når det rammer en selv, og facebook, er tilsyneladende ikke sene til at acceptere en anmeldelse og acceptere når et individ bliver krænket, og hvis éns formål er at oplyse, så kan man da godt få lyst til at undlade at skrive og kommentere og holde sig til regel nr.1 acceptere mere og reagere mindre, og i hvert fald sortere godt og grundigt i om noget kan ændres, eller om det bare er noget man ønsker at ændre.


Og uanset om de danske broer en af dagene bliver lukket eller ej, så skal vi i hvert fald passe på, hvilke broer vi lukker i os selv, for hvis først broen til det bedre bliver lukket, og angsten er det eneste drivmiddel vi har, så er jeg bange for der ikke er nogen vej tilbage.


Den vaccine der er på vej, ved jeg intet om, men jeg tænker, at det samme system, som mener jorden er overbefolket, det er det samme system, som nu vil ”redde” dig.
Det samme system, som beder dig om samfundssind, er det samme system, som mener gamle fru Jensen, skal sidde alene på et plejehjem, også juleaften.


Vitaminer, mineraler, kost, motion og meditation er ikke noget vi taler om her i landet, men frygt, det er et godt emne.