2021


2020 har i sandhed været et fantastisk år, hvor alt er vendt på hovedet, og rent politisk er mange vælgere på den yderste venstrefløj, gået til den yderste højrefløj, men jeg fornemmer ikke, at det også er gået den anden vej. Men heldigvis er der også rigtig mange der har opdaget det store bedrag vi har været udsat for i generationer, og stiller spørgsmålstegn, til alt der kommer fra systemet, enten fra medierne, folketinget, professorer, og kendisser.

Og selvom det er skræmmende, så skal der noget nyt til, og om vi vil det eller ej, så er der et systemskifte på vej, hvis det ikke allerede er sket, spørgsmålet er så bare, om det er et system for og af folket, eller det er et system der er iværksat for at tryne en i forvejen trynet befolkning.


Men desværre og det er der jo intet nyt i, så er klumpen af folk, der helt ukritisk sluger alt råt, fra samme kanter, måske ikke blevet større, men er blevet mere markant, og føler medvind, da de jo altid har en meningsdannende person at hæfte deres holdninger op på.


Og hvad er en mere sikker holdning, end en der handler om at passe på hinanden, passe på de svage, og undgå sygdom og det der er værre, hvis der da findes noget der er værre. Så skulle det da lige være at opgradere en almindelig forkølelse til noget meget slemt.


Men samtidig og det er jo det der er fantastisk ved 2020, så er der flere og flere der SER, FØLER, MÆRKER OG FORSTÅR noget ikke er som det skal være, og noget er ravruskende galt, og meget, og om ikke andet det hele, så stemmer det ikke overens, med det de troede og stolede på.


Og hvis man ikke har noget bedre at bytte med, og man bare kritiserer, så kan man hurtigt opfattes som mørk og dyster, men det må man jo så også være klar til at abstrahere fra.


Som Charlotte Pedersen har skrevet fornylig på facebook:


#Jeg er i chok, rystet i min grundvold.
Jeg har altid været enormt naiv og troet på det bedste i ALLE. Sådan er vi alle i min familie. Godtroende, autoritetstro, konfliktsky.
Det har gjort at jeg har været PSYKOPATMAGNET i mit voksne liv. Det har lært mig en MASSE om psykologiske processer og virkemidler.
Men at der skulle en global krisetilstand (VANVID 19) Til at få mig til at se klart og se ondskaben i øjnene det er jo vildt.
Det siger lidt om hvor MEGET vi er blevet manipuleret og hjernevasket, siden fødslen.
Præcis i dag, (21-12-20), som er det STORE vendepunkt med vintersolhverv, og den store smukke konjunktion/mødet mellem Saturn og Jupiter i aften kl.19.22, Der er jeg vågnet op til ENDNU én af de bedrag som jeg ikke havde fået øje på i vores verden.
HVOR BLIND OG DUM JEG LIGE HAR VÆRET.
Jeg elsker musik også Metal musik…
Jeg er ellers god til Engelsk, men har ikke brugt tid på at høre efter tekster i musikken, men bare SKRÅLET med på diverse catchy omkvæd og syntes det lød pisse godt.
FØRST NU I EN ALDER AF 48, finder jeg ud af hvor meget djævletilbedelse der er.
Eeeelsker f.eks. Volbeat og forleden aften lyttede jeg til en hel koncert med dem på Youtube. Jeg blev i RIGTIG godt humør og fik sprudlende energi.
I aftes lyttede jeg til noget om spiritualitet og Gud.
Navnet LEVIATHAN kom op. Fandt ud af det er ét af de navne SATAN har.
Fandt så sangen LEVIATHAN med Volbeat frem og læste teksten.
FUCK ALTSÅ.
Jeg er taknemmelig for min opvågning, men også skræmt.
Jeg håber og tror på at denne smukke nye tid (AQUARIUS) som starter her i aften kl 19.22, over tid, vil fjerne DET ONDE fra denne fantastiske klode, og at livet fremover bliver formet i og af KÆRLIGHED. #

Vi har en statsminister, der lukkede landet ned i marts måned, med henvisning til, at det var sundhedsmyndighederne der anbefalede det, og da det så senere kom frem, at det ikke var på sundhedsmyndighedernes anbefaling, men at hun handlede på ordrer oppe fra, og vi stadig ikke har fået at vide hvem og hvad der kan give en sådan ordre, så er det klart at det kun kan være at hælde mere brænde på det bål, som systemkritikere har råbt op om i årevis. For hvem sidder højere oppe end landets statsminister, er det Dronningen eller en fremmedmagt der har besat landet?


Og som det er blevet populært at sige, ”jeg overholder de restriktioner der kommer fra myndighederne, på samme måde som landets statsminister overholder Grundloven”


Og et godt spørgsmål at stille i disse her tider, er jo også, om det er en ordre fremsat på et pressemøde, en opfordring eller en lov.


Og for at det ikke skal være løgn, så blev ordet samfundssind kåret til årets ord.
Man skulle jo næsten tro, at samfundssind betyder, at jo flere man kan skræmme på kortest mulig tid, og jo mere frygt og angst man kan sætte i folk, jo større samfundssind.

Det er jo helt galt.


Og terror får en helt ny betydning, og hvem og hvad der udøver den, det samme.
Hvem er den fremmede magt eller fremmede magter, er jo også et spørgsmål der bliver stillet i de her sidste dage af 2020 og første dage i ”den nye tid”.


Men i teorien er det jo fuldstændigt ligegyldigt, om de sidder på månen, eller under arktisk , hvis vi kan kappe hovedet af den slange der giver dem adgang her i landet.


Men når flertallet er blevet til savlende zombier blottet for empati, og uden at kunne mærke forskel på slangen i deres egen ryggrad, så er det måske bare at vente på de har ædt sig selv.
Intet er jo sort og hvidt, og intet er rødt og blåt. Og vores flag som ”faldt ned fra himlen” i 1287 eller noget, burde jo give et fingerpeg, om hvem og hvad.


Men hvor skal vi starte, det Osmaniske Rige, den franske revolution, første eller anden verdenskrig. Eller Grundtvigs griseeventyr?


Jeg foreslår vi kigger godt og grundigt på os selv, og i os selv, for at finde DET der styrer os.
Loven om tiltrækning, årsag eller effekt.


De Romere er sgu geniale, hvis vi betaler vores skat og retter ind, så skal vi ikke høre noget fra den kant.


Det der ikke kan stå selv, vil falde, og hvad falder når flere og flere bliver arbejdsløse og skilsmisserne hober sig op, og de små erhvervsdrivende, der pludselig vågner op og ser det som, har holdt dem i LIVE, måske er EVIL. Så bliver det spændende at se hvad der rejser sig fra asken, og en ny ild bliver født.


At finde sin egen, inderste kerne er et ædelt project, og med det er man nødt til at være tålmodig, og når man og vi føler vi er i krig, så kan det altså være svært at finde den indre ro, der skal til, for at finde IND, men ikke desto mindre så er det vigtigere end det nogensinde har været.


Nu fik jeg ikke skrevet så meget om 2021, men jeg er hundrede procent sikker på, det ikke bliver kedeligt, og uanset hvilken side vi står på, så møder vi modstand, så at holde hovedet koldt og hjertet varmt er mere vigtigt end nogensinde, og skulle vi være nede i en lavfrekvens og møde nære der er det samme, så håber jeg og ønsker vi forstår at klinke skårene uden alt for meget ballade.

At vi møder hinanden med sandhed, frihed og tolerance, og vi hver især, mærker hvor vi selv er ignorante og fastlåste i vores tanke mønstre.


At vores kampe er valgt med omhu.


Jeg kæmper for frihed, og frihed for mig, er at kunne gøre det jeg har lyst til, med dem jeg har lyst til når jeg har lyst til det.


Og med disse ord vil jeg tage på arbejde, som er med til, at jeg i det mindste i min fritid, kan gøre det jeg har lyst til. Og som er min måde at møde virkeligheden på og selvom det ikke synes, så prøver jeg at holde jordforbindelsen, i en tid hvor det er stjernerne der trækker.