Du ved det jo godt!

 


Hvis du mærker efter inden i dig selv, så ved du jo godt, det ikke er rigtigt, det er jo noget af en påstand, og afhængighed af hvor du er, og hvad du mærker, så vil du enten være enig eller uenig, og det er jo det der er så fantastisk her i vores dualistiske virkelighed og da jeg ved, vi alle har hver vores sandhed og hver vores virkelighed, så lever jeg fint med det, men hvis du lyver for dig selv, og dernæst overfor mig, så vil jeg også lyve for dig, og ellers bare gå min vej.


Frihed, lighed og broderskab, var nogle af de overskrifter der for et par hundrede år siden skilte hoveder fra kroppe, men da den ene elite tog over efter den anden, så er vi jo egentligt ikke kommet videre, men det tror mange, og det kan jeg jo heller ikke fortænke dem i at tro.
Energi, vibration og frekvenser, at have adgang til sit højere selv og endda have adgang til noget endnu højere det er meget få forundt, og hvis der er noget vi IKKE lærer i skolen, så er det da det, og nærmest tværtimod.


Jeg har tidligere skrevet, at jeg ikke er bange for Covid 19.
Jeg er ikke bange for 5G.
Jeg er ikke bange for eliten.
Men jeg er bange for min ”nabo”.


At jeg ikke er bange for Covid 19, skyldtes simpelthen at jeg forstår hvordan vores krop og hjerner fungerer, og forstår at det den ene puster ud i sit lommetørklæde og ikke tænker videre over, og som forsvinder af sig selv, det dør den anden af.


Fearporn som er det nye drug, slår den ene ihjel, og den anden løfter knap nok sit øjenbryn og er hurtigt videre.


At jeg er bange for min ”nabo” kan lyde fuldstændigt skørt, og ja det er fuldstændigt skørt, men hvem tror du ringer efter politiet hvis de hører dig hoste eller nyse på forkerte tidspunkter, eller ser dig uden slavemaske, og den øverste elite som ved hvad der sker, og hvorfor, dem kommer vi jo ikke til at føre en dialog med, men må nøjes med en TV-klog myndigheds person, som heller ikke fatter hvad der sker, og som arbejder og tænker ud fra devisen, at en positiv tanke, kan retfærdiggøre en negativ handling.


Epedemiloven, en meget interessant lov, der er ved at blive færdigbehandlet, men den skal vi vel ikke bekymre os om, vi lever jo i et demokrati, og vores regering og myndigheder passer jo på os.


Hypokonderi, sygdomsangst og en frygt for at leve, er åbenbart så stærk en drift i folk, at flertallet hellere vil dø, end leve, og det kan jo syntes fuldstændigt umuligt at forstå, men ikke desto mindre, så syntes jeg det er rigtigt spændende at ”forske” i, og det ser jo ikke ud til at det hverken er i dag eller i morgen, flertallet begynder at foretrække livet frem for den visse død, så jeg kommer ikke til at kede mig foreløbigt.


Ønsker dig en dejlig dag, og ønsker dine tanker er baseret på win-win-win.


Win for dig, win for mig, og win for fælleskabet.